Wandafwerking

Stucwerk

Als u bezig bent met het renoveren van uw woning, dan komen daar al zoveel dingen bij kijken. Daarom is het fijn om een aantal dingen over te laten aan experts. Zo kan u het stucen van uw muren of plafonds overlaten aan een stukadoor. Zij stucen uw muren en plafonds professioneel in elk gewenste soort. Vraag een offerte aan voor de mogelijkheden.

Werkzaamheden stukadoor

Een stukadoor is een specialist in verschillende soorten stucwerk. Namelijk:

• Spachtelputz
• Pleisterwerk
• Spack spuiten
• Latex spuiten
• Wandafwerking
• Buitengevel

Het soort stucwerk wat het beste bij uw pand past, is afhankelijk van de uitstraling die u het pand wilt geven en de al aanwezige elementen die bij het type stucwerk moeten passen. Vraag een offerte aan om advies in te winnen van een stukadoor.

Kosten stucwerk

Het laten stucen van uw muren of plafonds kost geld. Maar hier krijgt u een mooi eindresultaat voor terug. Wij hebben een selectie gemaakt van stukadoor specialisten die een goede prijs – kwaliteit verhouding hebben. Door een offerte aan te vragen kunt u het aanbod vergelijken en zelf bepalen wat u voor het stucwerk gaat betalen.

Diverse voorbeelden

Geornamenteerde plafonds of wanden ontdoen van hun gecracqueleerde coating met behulp van Peel Away. Herstellen in de oorspronkelijke vorm en strak afcoaten. Vele vormen van wandbekleding zoals behang, glasvlies en glasweefsel. Opbrengen van diverse muurverven krijtmat, semigloss of gloss), meerkleurenmuurverf, schimmelwerende muurverf, decontamineerbare muurverf (sterk afneembaar), muurverf voor de voedingsindustrie etc.

Offerte stukadoor

Vraag bij Stukadoorsbedrijf Van de Velde een offerte aan voor het stucwerk dat u wilt laten verrichten. Bij ons hebt u de mogelijkheid om het aanbod te vergelijken door diverse bedrijven uit ons netwerk te vergelijken op prijs en kwaliteit. Dat maakt het kiezen van een stukadoorsbedrijf een stuk makkelijker.