Glas zetten

Indien wij aan de slag gaan met het renoveren van uw kozijnen dan kan het verstandig zijn om eens kritisch te kijken naar het glas waar u gebruikt van maakt. In veel gevallen is het glas lang geleden geplaatst. Door de ontwikkeling van de diverse glassoorten kan het daarom lonen om het bestaande glas te vervangen door een nieuwe variant met een betere isolatiewaarde. Een voorbeeld hiervan is HR++ isolatieglas.

Enkel glas

Enkele beglazing was tot in de jaren negentig de meest voorkomende glassoort. Een grote kans dat uw woning is voorzien van enkel glas indien uw pand voor dit jaar is gebouwd en u nadien niet heeft gerenoveerd. Niet voor niets wordt deze beglazing op grote schaal vervangen. Het isolatieglas biedt meerdere voordelen. De warmte in de woning wordt betere behouden, waardoor de energierekening lager uit zal vallen. Daarnaast werkt het HR++ isolatieglas geluidswerend. Indien u in de stad woont of langs een weg waar veel verkeer langs komt dan zult u een stuk minder last hebben van geluidsoverlast. Interesse? Wij adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden en kosten.

Glasherstel

Heeft u te maken met glasschade na een inbraak? Of zijn spelende kinderen uit de buurt het probleem van de glasschade? Maak dan gebruik van ons team. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van glasherstel. Doordat wij samenwerken met de vakmannen van Lunzen hebben wij altijd dubbel glas op voorraad. Hierdoor zijn wij in staat om u in heel Nederland snel van dienst te zijn als het aankomt op het plaatsen van glas. In noodgevallen is Lunzen in staat om binnen 30 minuten bij u op locatie het glas te vervangen.