Onderhoud

Het is erg belangrijk om uw pand of woning te wapenen tegen verval. Het is daarom zaak om het buitenwerk planmatig en regelmatig goed te onderhouden. Dit kan bijv. houtrot voorkomen en het zorgt ervoor dat alles er mooi en esthetisch verantwoord uitziet. Tevens zorgt het ervoor dat u niet onnodig veel kosten maakt door achterstallig onderhoud. Wij hebben de kennis en de ervaring om uw pand of woning te beschermen tegen de weersinvloeden. Daarom kunt u bij ons ook een onderhoudscontract aangaan. Deze kan geheel op uw wensen worden afgesteld.

Onderhoudscontract

In het 1e jaar word dat geschilderd, wat u geschilderd wilt hebben.
Alle onderdelen worden goed gewassen, dit om een goede hechting te kunnen creƫren. Vervolgens wordt alles geschuurd en de kale delen worden bij gegrond. Ondeugdelijke kit naden worden vervangen en gaatjes worden gerepareerd. Vervolgens worden alle onderdelen in zijn geheel over gegrond en als laatste wordt alles in de aflak gezet.

Inspectie na 2 jaar

2 Jaar later volgt er een inspectiebeurt. Alle onderdelen worden nogmaals af gewassen en gecontroleerd op eventuele naden. Mochten deze aanwezig zijn, wordt deze ook gelijk verholpen. Aan de hand van de inspectiebeurt kan er een afspraak gemaakt worden om een bijwerkbeurt in te plannen. Deze bijwerkbeurt wordt dan 2 jaar later uitgevoerd, hierbij worden alle liggende delen overgeschilderd en de eventuele naden worden weer gedicht.

Als we weer 2 jaar verder zijn, volgt er weer een inspectiebeurt. Hier wordt precies hetzelfde gedaan als hierboven genoemd. En als laatste volgt er een schilderbeurt, hierbij worden alle onderdelen in zijn geheel weer overgeschilderd.

Schildersbedrijf Redeco

Wij zijn een klein schildersbedrijf. Schilder & glasschade specialist Redeco.nl is u van werkt in nagenoeg in heel Nederland voor het onderhoud van uw schilderwerk en glasherstel. Doordat wij gebruik maken van de diensten van Redeco zijn wij u dus altijd van dienst, ongeacht uw locatie.