Nieuwbouw

Wanneer u een offerte bij ons aanvraagt, zullen wij u begeleiden. We leggen niet alleen onze prijs neer, maar gaan al in een vroeg stadium met u om de tafel. Het succes van een nieuwbouwproject zit ’m ons inziens namelijk niet in de laagste prijs maar in de logistiek van het bouwproces. Door onze planmatige aanpak zijn we in staat werkzaamheden snel en efficiënt te laten verlopen. Niet alleen ons eigen activiteiten maar ook de werkzaamheden van andere partijen. Want uiteindelijk heeft niemand iets aan een situatie waarin iedereen z’n eigen prijs wil waarmaken en daarvoor de belangen van andere betrokkenen aan de kant schuift.

Insectiebeurt

Mochten deze aanwezig zijn, wordt deze ook gelijk verholpen. Aan de hand van de inspectiebeurt kan er een afspraak gemaakt worden om een bijwerkbeurt in te plannen. Deze bijwerkbeurt word dan 2 jaar later uitgevoerd, hierbij worden alle liggende delen overgeschilderd en de eventuele naden worden weer gedicht. Ook op het gebied van glas en houtrot wordt uw onderkomen vakkundig geïnspecteerd.

Na 2 jaar

Als we weer 2 jaar verder zijn, volgt er weer een inspectiebeurt. Hier word precies hetzelfde gedaan als hierboven genoemd. Als laatste volgt er een schilderbeurt, hierbij worden alle onderdelen in zijn geheel weer overgeschilderd. Door het schilderwerk goed te onderhouden heeft u hier veel langer plezier van.